Udgiver

Webadresse:
https://janebuntzen.dk
v. Jane Buntzen Møller
Ny Mæglergårds Allé 11 B
2660 Brøndby Strand
CVR 40974776
Mail: jb@janebuntzen.dk
Tlf. +45 30 37 40 03

Indsamling og behandling af dine personoplysninger

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. I praksis vil det sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på jb@janebuntzen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi behandler personoplysninger, som du eller en virksomhed, har leveret til os i forbindelse med tilmelding til et samtaleforløb eller et kursus. Personoplysningerne behandler vi for at kunne hjælpe dig videre. Uanset hvilken proces du deltager i, oplyser vi dig først om, hvilke data vi indsamler. Du vil blive bedt om at give dit samtykke til indsamlingen, og du vil altid blive oplyst om dine rettigheder i forbindelse med indsamlingen.

Vi kan også behandle personoplysninger, som du selv har registreret gennem fx en formular på vores hjemmeside. Ved hver service, du ønsker at tilmelde dig, vil du blive bedt om at give dit samtykke til, at vi må sende dig den ønskede information, og dermed til at vi må opbevare dit navn og din e-mailadresse.

Persondata der indsamles ved karriererådgivning

Modtages ved tilmelding: 
Navn
Adresse
Kontaktoplysninger (mail og/eller telefonnummer)
Uddybende information fra kunden sendt ved tilmeldingen, fx uddannelses- og erhvervserfaring

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi opbevarer kun dine data, så længe det er nødvendigt. Så snart personoplysningerne ikke længere har nogen relevans for opgaven, de er blevet indsamlet til, slettes de. For et karriereforløb gælder det typisk 6 måneder efter afsluttet forløb af hensyn til at kunne besvare eventuelle spørgsmål fra kunden til forløbet. Faktureringsoplysninger opbevares i 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Dine rettigheder

Du kan til hver en tid spørge ind til, hvilke oplysninger vi har liggende på dig og bede om at få slettet oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at det ifølge bogføringsloven ikke er muligt at få slettet oplysninger, der er nødvendige i forbindelse med regnskab og fakturering. Ønsker du indsigt i dine personlige data, kan du skrive til jb@janebuntzen.dk eller ringe på tlf. 30 37 40 03.

Deling af persondata med tredjepart

Vi benytter os af services fra tredjeparter i forbindelse med hosting, backup og CMS. Alle samarbejdspartnere er valgt ud fra om de forholder sig til GDPR på en seriøs og ordentlig måde.

Tredjeparter med adgang til persondata

Simply.com lægger serverplads til vores hjemmeside og firmaets e-mail-konti. Min konto hos Simply.com er beskyttet med password.

FluentCRM

Vi bruger email-marketingstjenesten FluentCRM, der er en del af virksomheden WP Manage Ninja. Du kan læse deres privatlivspolitik her.

Vi bruger dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os af ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i e-mailen eller ved at kontakte os.

Stripe

Vi bruger betalingsplatformen Stripe til at kunne modtage betaling i vores webshop. Læs mere om Stripes behandling af personoplysninger her.

Klager

Du har altid ret til at få indsigt i dine personoplysninger. Hvis du ikke er enig i den måde, vi behandler dine persondata på, kan du sende din indsigelse til jb@janebuntzen.dk og ellers har du naturligvis også mulighed for at klage til datatilsynet.

Cookies

 

Administrer cookie-samtykke

Administrer cookie indstillinger

Du kan til enhver tid ændre dine cookie-præferencer ved at klikke på knappen ovenfor. Dette giver dig mulighed for at gense cookie-samtykkebanneret og ændre dine præferencer eller trække dit samtykke tilbage med det samme.

Ud over dette tilbyder forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere/slette cookies. Nedenstående er linkene til supportdokumenterne om, hvordan man administrerer og sletter cookies fra de store webbrowsere.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Hvis du bruger en anden webbrowser, skal du besøge din browsers officielle supportdokumenter.