Om Jane

Jeg hedder Jane Buntzen og er selvstændig erhvervscoach med stor viden og erfaring med personlig effektivitet. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder og private med metoder, der gør arbejdsdagen mere effektiv og mindre stressende.

Min virksomhed er ikke bare en forretning, men også en filosofi og et ønske om at leve et liv med overskud både til mig selv og andre. Jeg er optaget af, hvordan vi mennesker bruger vores tid (vores liv) bedst. Det, vi bruger vores tid på, er det, vi bruger vores liv på.

For mig handler personlig effektivitet ikke om bare at nå mere på kortere tid. Det handler om at finde ind til det, som er vigtigt. Hvad nytter det, at vi når mere, hvis vi ikke når det, der virkelig er vigtigt for os og vores virksomheder?

Planlægning og effektivitet har været en naturlig del af alle mine kommunikationsjob. Mit speciale på universitet åbnede døren til et job som kommunikationsrådgiver i et energiselskab, men jeg strøg hurtigt videre til Forsvaret, hvor jeg fik mulighed for at stå i spidsen for store projekter og rådgive i kommunikation.

I 2014 tog jeg springet videre som teamleder for kommunikation i Søfartsstyrelsen og senere til et job som chefkonsulent i Københavns Kommune. Mine 20 års erfaring som rådgiver og sparringspartner for direktion, chefer og medarbejdere bruger jeg i dag, når jeg rådgiver og sparrer med mine kunder.

Oprindeligt er jeg uddannet cand. mag. i dansk og tysk på Roskilde Universitet suppleret med diverse efteruddannelser inden for strategi, kommunikation og planlægning.

Senest har jeg uddannet mig som coach hos Attractor / Rambøll Management Consulting (nu Mannaz). Den internationale certificering som systemisk coach er akkrediteret af European Mentoring and Coach Council (EMCC) på senior practice level.

Når jeg ikke er på farten for at holde kurser eller sidder og nørder med fagbøger, holder jeg til tæt på Vallensbæk Havn sammen med min mand og teenagedatter. Jeg er den vildeste te-entusiast og elsker en tur ned til stranden med vores hund Alfred.

FÅ HJÆLP TIL AT SKABE EN SUND OG EFFEKTIV ARBEJDSDAG

Jeg har set andre gå ned med stress og sagde selv stop, inden jeg kom derud. På vejen fandt jeg ud af, at jeg gennem årene har opbygget en stor værktøjskasse med viden og værktøjer om personlig effektivitet. Værktøjer til en effektiv og bæredygtig hverdag. Det handler om at kende sig selv, have fokus på det vigtige og om at ændre arbejdsvaner.

Jeg holder foredrag og kurser for virksomheder i konkrete værktøjer, der gør arbejdsdagen mere effektiv og mindre stressende. Jeg hjælper dem med præcis de værktøjer, der skal til for at få overblik, blive mere effektiv og kickstarte nye hjernevenlige arbejdsvaner. 

Kontakt mig på mobil 30374003 eller send en mail til jane@janebuntzen.dk for at høre mere.

FÅ STYR PÅ DIN TID OG dine OPGAVER SOM sELVSTÆNDIG

Jeg tog selv et hovedspring ud i et arbejdsliv som selvstændig efter 20 år med faste kommunikationsjob. I dag hjælper jeg andre selvstændige med at arbejde effektivt, fokuseret og hjernevenligt.

Som selvstændig og chef for det hele kan vi let blive suget ind i et snurrende hamsterhjul, hvor vi løber stærkt og alligevel føler, at vi ikke når nok. Når vi føler, at vi har for travlt, er det som regel ikke kun, fordi der er for meget at lave. Ofte hænger det sammen med en fornemmelse af, at vi bruger tiden på det forkerte.

Jeg hjælper dig med at bruge tiden på det rigtige og på den rigtige måde, så du kan arbejde effektivt og fokuseret i de timer, som du ønsker at bruge på arbejde, så du også har tid og overskud til andre ting i dit liv. 

FÅ HJÆLP TIL AT SKABE
ET ARBEJDSLIV, DER
PASSER TIL DIG

Det giver mig en tårnhøj arbejdsglæde at hjælpe andre med at finde ind til, hvad det er for et arbejdsliv, de vil trives bedst med. Vi mennesker har det med at blive hjemmeblinde på os selv. Det kan være svært selv at få øje på, hvad vi gerne vil, og hvad vi er gode til.

Når meningen og arbejdsglæden er væk, ved vi som regel godt, at vi vil noget andet, men ikke hvad det nye skal være. Jeg er den professionelle sparringspartner, du tager fat i, når du skal tage action og gøre noget.

Du kan booke mig til individuel karriererådgivning, som kan foregå over Zoom eller face-to-face et sted i København. Du kan også starte med en gratis uforpligtende snak, så du kan lære mig lidt bedre at kende, inden du træffer en beslutning om et samarbejde.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på mobil 30374003 eller send en mail til jane@janebuntzen.dk