1:1-forløb

KARRIERERÅDGIVNINg

Ønsker du et arbejdsliv i balance? Et job med mening, udvikling og arbejdsglæde?

Så er du landet det rette sted.

Dette er for dig der

Har tænkt længe at du skal noget andet uden at handle
Savner energi og motivation
Er i tvivl om, hvad du vil og kan
Ønsker karriereskift eller nyt job
er i tvivl om næste karriereskridt
Er nysgerrig på dig selv og nye perspektiver
Foretrækker et skræddersyet og individuelt forløb
Er på udkig efter professionel sparring

Fra tvivl til mentalt afklaret

Måske ved du allerede, at du skal noget andet, men har svært ved at finde ud af, hvad ”det nye” skal være. Hvis du ikke ved, hvad du ønsker dig, så er det virkelig svært at komme derhen. Så enkelt er det.

Via coaching og sparring hjælper jeg dig med at blive skarp på, hvad du virkelig gerne vil, hvorfor du vil det, og hvordan du tager de første skridt, så du kommer i den rigtige retning.

Jeg hjælper dig med at se dine styrker og potentialer og med at få øje på nye muligheder.

Sammen laver vi en effektiv strategi, så du reelt kommer fra drømme til virkelighed – og lander det job og arbejdsliv, der passer til dig.

Karriererådgivning er ikke one size fits all. Vi tager udgangspunkt i dig, din situation og dine behov. Min rolle er at få dig til at tænke ud af boksen og se nye muligheder.

Det er ikke et kvik-fix. Jeg laver ikke arbejdet for dig. Det er snarere en proces, der bringer dig derhen, hvor brikkerne falder på plads.

Sådan kommer du i gang

1

Køb et klippekort til 2, 5 eller 10 samtaler herunder

2

Jeg kontakter dig pr. mail eller telefon og vi aftaler første møde

3

Vi mødes online
over Zoom eller Teams

2 samtaler
2.800 kr. ex. moms
1.400 KR. PR. TIME
  • 2 sessioner á 60 min.
  • Alternativt som 2-timers workshop
5 samtaler
6.000 kr. ex. moms
1.200 kr. pr. time
MEST POPULÆR
  • 5 sessioner á 60 min.
  • Hver samtale varer 60 minutter
10 samtaler
10.000 kr. ex. moms
1.000 kr. pr. time
  • 10 sessioner á 60 min.
  • Hver samtale varer 60 minutter

Det siger mine kunder

SKal vi tage en
uforpligtende snak?

Du får glæde af min sparring, og vi kan se, om vi er et godt match. Du får under alle omstændigheder et par gode råd med på vejen.

Det praktiske

Vi mødes online via Zoom eller Teams. Det aftaler vi, inden vi går i gang.

Når du har booket din første session i min kalender og købt dit klippekort, får du tilsendt en bekræftelse. Og så er du i gang.

Vælger du et klippekort med 10 samtaler, får du automatisk tilbudt ekstra materialer og konkrete eksempler på ansøgninger og CV’er, der har givet samtaler.

Oftest stillede spørgsmål

Ofte vil vores samtaler være en blanding af coaching og sparring. Som systemisk coach har jeg fokus på at stille spørgsmål og på, at svarene findes i dig. Som karriererådgiver med mange års erfaring med rekruttering deler jeg min viden og erfaring, så du selv kan arbejde videre. Altid med bevidstheden om, at du er ekspert på dig og ved, hvad der er rigtigt for dig.

Vi starter med en kort gratis afklaringssamtale, hvor vi finder ud af, om vi er et godt match.

I vores første samtale sætter vi rammen og fokus for karriererådgivningen, så vi fra starten har afstemt forventninger.

I de næste samtaler tilpasser vi fokus efter behov. Vi starter hver samtale med en status på ‘siden sidst’ og slutter med, at vi aftaler næste skridt.

I vores sidste samtale samler vi op og aftaler, hvad dine næste skridt er, så du fortsætter i den rigtige retning.

Nej, det gør jeg ikke, men jeg hjælper dig med afklaring, inspiration og konkrete værktøjer til at komme videre. Jeg deler også gerne min insiderviden om rekruttering og erfaringer fra andre, der har landet det rigtige job.

Det kan jeg godt, men jeg vil meget hellere lære dig det.

Ansøgning, CV og LinkedIn er emner, som du kan vælge at zoome ind på i forløbet. Jeg har undervist i det i mange år og har efterhånden en stor skattekiste af ansøgninger og CV’er, der har givet samtaler.

Ja, det kan jeg måske godt, men det gør jeg ikke. Jeg er din coach og rådgiver, der hjælper dig med at finde din egen vej. Du skal selv gå vejen.

Alle klippekort er gyldige i 1 år fra købsdatoen. Hvis du får job, før du har brugt alle klip, kan du gemme de resterende klip eller køre videre, f.eks. med fokus på den bedst mulige jobstart for dig, lønforhandling eller lignende.

Betaling sker med kreditkort, når du booker første samtale. Du kan betale her på hjemmesiden eller via faktura. Alle priser er ex moms. Det er også muligt at betale i rater. Skriv til jb@janebuntzen.dk, hvis du er interesseret i ratebetaling.

Din coach

Med 20 års erfaring som personlig rådgiver sætter jeg en ære i, at vi sammen åbner døre til indsigt og resultater, så du kommer tættere på dine mål.

SKal vi tage en snak?

15 minutter helt uforpligtende