en produktiv og
hjernevenlig arbejdsdag

Vil I hjælpe jeres hjerner til arbejde bedre? Så book et kursus og få strategier og overskuelige metoder at skabe en produktiv og bæredygtig arbejdsdag med mere overskud og bedre fokus.

Med afsæt i jeres hverdag målretter jeg et kursus om, hvordan I med små, men effektive ændringer forbedrer trivsel og produktivitet i hverdagen. På kurset får I værktøjerne til at give jeres hjerne og krop de bedste arbejdsbetingelser for at trives og præstere bedre. I får konkrete strategier og overskuelige metoder til at tage styringen over tid, opgaver, e-mails, møder samt forbedre jeres fokus og koncentration.

tre timers Microkursus

Det kan være svært at hive en hel dag ud af kalenderen til et kursus. Med et microkursus på 2-3 timer fokuserer vi på de strategier og konkrete værktøjer, der vil gøre den største forskel for jeres trivsel og produktivitet i hverdagen.

I kommer hurtigt i gang med et par konkrete redskaber til at skabe mere tid, ro og bedre fokus i løbet af arbejdsdagen.

heldagskursus

På heldagskurset får I strategier og overskuelige metoder til at skabe en produktiv og bæredygtig arbejdsdag med mere arbejdsglæde og mentalt overskud.

Uanset om du er leder eller medarbejder får du her strategier og overskuelige metoder til at tage styringen over din tid, opgaver, e-mails, møder og til at øge dit fokus og din koncentration.

Internt
trivselsforløb

Et internt trivselsforløb er særligt for virksomheder, der i forbindelse med en trivselsundersøgelse gerne vil have konkrete værktøjer til at give medarbejderne bedre betingelser for at trives.

Det kan være rådgivning om design og opsætning af trivselsmåling, 1:1 ledersparring eller microkurser for en eller flere medarbejdere.

Det siger mine kunder

Book et
kursus eller trivselsforløb

Tag det første skridt mod forandring og kontakt mig på 30374003 eller send en mail til jb@janebuntzen.dk for at høre mere om microkursus, heldagskursus eller et internt trivselsforløb.