Klippekort

TIL 1:1-SESSIONER

Har du mange travle arbejdsdage og alligevel følelsen af, at du ikke når det, du skal? Drømmer du om ikke at være bagud med opgaverne? Er du klar til at skabe plads til det vigtige og ændre dine arbejdsvaner?

Så vil du få stort udbytte af et personlig coachingforløb, hvor der er 100 % fokus på dig og dine behov. Du får en professionel erhvervscoach til at lære dig de metoder, der kan gøre dig mere produktiv, fokuseret og skarp, når det gælder resultater uden at arbejde mere.

Fuld fokus På dig

Med udgangspunkt i dine behov sammensætter vi et personligt forløb med konkrete værktøjer, der passer til dig og din hverdag.

Med et personligt forløb får du alt det, jeg ved, vil fungere perfekt for dig. Jeg tror ikke på, at de samme værktøjer nødvendigvis virker lige godt for alle. Derfor får du dine egne værktøjer til at arbejde mere fokuseret og hjernevenligt. Skræddersyet kun til dig.

Du bestemmer selv, hvad du vil bruge en session til. Du vil måske følge op på et kursus, arbejde målrettet med en konkret udfordring eller holdes op på dine mål.

Tre klippekort

Klippekortet kan bruges af dig, der ønsker et længerevarende samarbejde med rabat på timeprisen. Klippekortet er fleksibelt og kan bruges til coaching, sparring og rådgivning.

Du kan vælge mellem et klippekort med 1, 10 eller 20 sessioner. En session varer 60 minutter og foregår via Zoom. Vi sparer tiden til transport, og du får mulighed for at få sessionen optaget, så du kan kigge den igennem på et senere tidspunkt.

Mellem sessionerne vil du typisk få en øvelse eller et værktøj, som du skal arbejde med frem til næste session.

Alle coachingforløb starter med et lille spørgeskema. Her fortæller du om dig selv og om, hvad du helt konkret ønsker at få ud af et forløb.

Din investering

1 session
1.500 kr. ex. moms
  • 1 session á 60 min.
10 sessioner
14.250 kr. ex. moms
MEST POPULÆR
  • 10 sessioner á 60 min.
  • Du sparer 750 kr.
20 sessioner
27.000 kr. ex. moms
  • 20 sessioner á 60 min.
  • Du sparer 3.000 kr.

Tag det
første skridt idag

Er du klar til at ændre dine arbejdsvaner? Vil du have konkrete værktøjer til en produktiv og hjernevenlig arbejdsdag? Så book dit klippekort i dag.

Når du har booket din første session i min kalender og investeret i dit forløb, får du tilsendt en bekræftelse og et lille spørgeskema. Og så er du i gang.

Oftest stillede spørgsmål

Klippekort til et personlig coachingforløb henvender sig til dig, der vil have enkle og konkrete værktøjer, der kan gøre dig mere produktiv, fokuseret og skarp, når det gælder resultater uden at arbejde mere.

Forløbet er til dig, der vil have mentalt overskud og arbejdsglæde i en travl hverdag. Du kan eksempelvis være leder, medarbejder eller selvstændig og ønsker 100 % fokus på dig og dine behov.

Når du har booket din første session i min kalender og investeret i dit forløb, får du tilsendt en bekræftelse og et lille spørgeskema. Og så er du i gang.

Du bestemmer selv, hvad du vil bruge en session til, og hvor ofte vi mødes. En session varer 60 minutter og foregår via Zoom. Mellem sessionerne får du typisk hjemmearbejde med konkrete øvelser og nye værktøjer, som du hurtigt kan mærke effekten af.

Betaling sker med kreditkort, når du booker første session enten her på hjemmesiden eller via faktura. Alle priser er ex moms.

Ønsker du eller din arbejdsplads en månedlig fakturering af vores samarbejde, så opretter jeg dig i mit klippekortsystem og sender en faktura til dig ultimo hver måned.

Det er også muligt at betale i rater. Skriv til jb@janebuntzen.dk, hvis du er interesseret i ratebetaling.

Ja, andre personer i virksomheden kan også bruge klippekortet efter aftale.

Kontakt mig på mobil 30374003 eller send en mail til jb@janebuntzen.dk, hvis I er flere fra samme virksomhed, der gerne vil høre mere om klippekort. Du kan også starte med at læse mere under mine kurser.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt session så længe at det sker senest 8 timer før din aftalte session. Du kan ændre dato og tidspunkt her på hjemmesiden eller via din bekræftelsesmail.

Det gør de, hvis vi aftaler det på forhånd.

Som udgangspunkt skal klippekort bruges inden for 12 måneder medmindre andet er aftalt.

SKal vi tage en snak?

15 minutter helt uforpligtende.