Foredrag for virksomheder

skab bedre trivsel og produktivitet

Vil du skabe bedre trivsel og øge produktiviteten i din virksomhed? Så book et foredrag om, hvordan I bruger jeres tid og hjerner bedst i en travl hverdag. Det handler om, at vi trives og præsterer bedre, når vi giver vores hjerner gode arbejdsbetingelser.

Med afsæt i jeres hverdag målretter jeg et foredrag om, hvordan I med små, men effektive ændringer forbedrer trivsel og produktivitet i hverdagen. Få konkrete strategier og overskuelige metoder til at tage styringen over tid, opgaver, e-mails, møder samt forbedre jeres fokus og koncentration.

på foredragshylden er for eksempel

SKAB TID I EN TRAVL HVERDAG
HJÆLP DIN HJERNE til at arbejde bedre
MERE ENERGI OG KREATIVITET MED HJERNEPAUSER
SÅDAN SKABER DU FOKUSTID OG FLOW
DET GODE ARBEJDSLIV SOM SELVSTÆNDIG
sig nej på den gode måde

Sådan foregår det

Vi starter med en indledende snak om jeres behov og ønsker til foredraget. Jeg sender jer et tilbud med et idéoplæg og en pris. Når vi er enige om den bedste løsning, aftaler vi dato, tidspunkt og om I ønsker foredraget online eller fysisk.

Efter foredraget sender jeg en mail med materiale til deltagerne, fx en PDF-udgave af slides og et par spørgsmål for at få jeres feedback på foredraget. Hvis I har lyst til at udfylde et evalueringsskema, sender jeg også det til jer.

Book et
foredrag

Tag det første skridt mod forandring og kontakt mig på 30374003 eller send en mail til jb@janebuntzen.dk, hvis I vil høre mere om et foredrag, der matcher jeres behov og hverdag.