Foredrag for virksomheder

med udgangspunkt
i jeres behov

Har din virksomhed, dit team eller dine medarbejdere brug for konkrete værktøjer, der gør arbejdsdagen mere produktiv og mindre stressende? Så book et foredrag om at arbejde fokuseret og hjernevenligt.

Jeg målretter et foredrag specielt til jer. Vi arbejder med øvelser og praktiske eksempler. Alle bliver aktivt involveret og går hjem med konkrete værktøjer, som I kan bruge med det samme.

Mine foredrag er forskellige
men kan for eksempel indeholde

Bliv mere produktiv ved at arbejde mindre
7 microvaner til en produktiv arbejdsdag
Sådan laver du en effektiv to-do-liste
Skru ned for tidsrøvere og forstyrrelser
Få styr på indbakken og undgå mailstress
Selvstændig – få styr på din tid og opgaver

Sådan foregår det

Vi begynder med et telefon- eller videomøde, hvor I fortæller, hvem I er, og hvad I gerne vil have ud af foredraget.

Ud fra vores møde skræddersyer jeg et foredrag specielt til jer. Jeg sender naturligvis også en ordrebekræftelse med alt det praktiske omkring tid, sted og pris.

På dagen kommer jeg i god tid, så alt er klart, inden deltagerne kommer. Jeg bliver ofte hængende lidt efter foredraget, hvis deltagerne har spørgsmål, som de gerne vil stille under fire øjne.

Dagen efter foredraget modtager I en mail med materiale til deltagerne, fx. præsentation og måske lidt ekstra materiale. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Book et
foredrag

Kontakt mig på 30374003 eller send en mail til jb@janebuntzen.dk, hvis I er interesseret i et foredrag skræddersyet til jer.