Sparring

Problemknuser-møde

Knokler du hver dag uden at nå det, du skal? Føler du dig hele tiden bagud med opgaverne? Har du masser af ideer, men når ikke i mål? Kommer du ofte i tvivl, om du gør det rigtige? Udskyder du planer eller opgaver gang på gang?

Kan du nikke ja til en eller flere af ovenstående punkter, så vil du få et stort udbytte ud af et problemknusermøde.

Det får du

I 2 intense timer afdækker og konkretiserer vi den eller de udfordringer, du oplever i løbet af arbejdsdagen.

Med få og enkle værktøjer kan du øge din personlige effektivitet markant. Jeg tror ikke på, at de samme værktøjer nødvendigvis virker lige godt for alle. Derfor finder vi frem til konkrete løsningsforslag, værktøjer eller øvelser, der passer til dig og din hverdag, uanset om du er leder, medarbejder eller selvstændig.

Inden vores møde modtager du et lille spørgeskema, hvor du fortæller om dig selv og om, hvad du helt konkret ønsker at få ud af problemknusermødet. Mødets overordnede tema/spørgsmål aftaler vi, når vi aftaler mødetidspunktet. 

Det får du også

Ud over at blive klogere på de udfordringer, du oplever i løbet af arbejdsdagen, får du konkrete værktøjer og en uundværlig viden om din personlige planlægning og effektivitet.

Du får også vigtig viden om hjernen, så du ved, hvordan du undgår overbelastning.

Mødet holder vi over Zoom med mindst en lille pause undervejs, og du får tilsendt en video fra mødet bagefter, som du kan gense efter behov.

Din investering: 2.800 kr. (ex moms)

EFTER mødet kan du forvente at du

Har overblik og handlekraft til at tage fat på dine udfordringer
Har en konkret plan for, hvad du vil ændre og i hvilken ­rækkefølge
Har fået dine egne værktøjer til at ændre arbejdsvaner
Ved, hvordan netop du arbejder effektivt og hjernevenligt

din investering

  • Problemknusermøde á 2 x 60 minutter
  • Mødet tager udgangspunkt i din situation og ønsker
  • Vi mødes over Zoom eller et sted i København

Tag det
første skridt idag

Er du klar til at ændre dine arbejdsvaner? Vil du have konkrete værktøjer til en effektiv og hjernevenlig arbejdsdag? Så book dit problemknusermøde i dag.

Når du har købt problemknusermødet, bliver du hurtigst muligt kontaktet af Jane Buntzen for at finde et tidspunkt, der passer dig. Og så er du i gang.

Oftest stillede spørgsmål

Problemknusermødet henvender sig til dig, der har mange travle arbejdsdage og alligevel oplever, at du ikke når det, du skal. Mødet er for dig, der drømmer om ikke hele tiden at være bagud med opgaverne.

Perfekt for dig, der vil have enkle og konkrete værktøjer, der kan gøre dig mere effektiv, fokuseret og skarp, når det gælder resultater uden at arbejde mere.

Du kan eksempelvis være leder, medarbejder eller selvstændig og ønsker 100 % fokus på dig, dine behov og dine arbejdsrutiner.

Mødet afholdes online over Zoom, Microsoft Teams eller på dit kontor, hvis det ligger i Københavnsområdet.

Betaling sker med kreditkort, når du booker mødet. Du kan betale her på hjemmesiden eller via faktura. Alle priser er ex moms.

Ja, du kan altid ændre på dato og tidspunkt for en aftalt session, så længe det sker senest 8 timer før mødet gennemføres.

Ja, det gør det – med mindre vi aftaler noget andet. Du får tilsendt en video bagefter, så du har mulighed for at gense indholdet.

Som udgangspunkt deltager en person fra virksomheden for at sikre et intensivt og effektivt møde, men kontakt mig på mobil 30374003 eller send en mail til jane@janebuntzen.dk, hvis I er flere fra samme virksomhed, der gerne vil høre mere om problemknusermødet. Du kan også starte med at læse mere under mine kurser.

Ja, du har fri support i 1 måned efter gennemførelsen af problemknusermødet. Det betyder, at du kan ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål til din personlige planlægning og effektivitet.

SKal vi tage en snak?

15 minutter helt uforpligtende.